loader image

is op zoek naar gelijkgestemde therapeuten, coaches, accupuncturisten, mediums, die willen verbinden en samen werken. Lid worden >

Personal Touch Nederland stelt voor u een op maat gesneden behandelingsprogramma op. Wij werken met de beste erkende therapeuten en zorgadviseurs, die gericht aan het werk gaan met specifieke therapieën. Daarnaast bieden wij ons preventieve gezondheidspakket aan, met fysische vaat therapie, gezond water en aanvullende voeding.

Personal Touch Nederland streeft naar een landelijke dekking. Kijk hier waar we in uw regio actief zijn. Of stuur een mail naar info@personaltouchnederland.nl.


Fysische vaat therapie
 
 

Met een speciale mat worden de kleinste bloedvaten gestimuleerd. De doorbloeding wordt drastisch verbeterd. Dit betekent: overal meer zuurstof in het lichaam en sneller afvloeien van afvalstoffen. Met als gevolg een tot wel 50 procent sneller herstel.

Aanvullende voeding

We kijken naar welke voedingsstoffen iemand tekortkomt en hoe deze het beste kunnen worden aangevuld.

Bijzonder gezond water

Ons water bevat de belangrijkste mineralen. Het is gezuiverd van schadelijke en genetisch gemanipuleerde stoffen, alkalisch (zacht, met een lagere zuurgraad) en micro-geclusterd, waardoor het water beter in het lichaam wordt opgenomen.

Frequentie Therapie

Frequentie Therapie is een medische product voor de behandeling van chronische pijn, fibro- myalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen, zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaap- stoornissen. Het is een klein, maar extreem veelzijdig apparaat; het bevordert vitaliteit, welzijn en balans.

Onze video's

Bekijk onze video's en volg ons Youtube kanaal