De partners waar ik mee samenwerk

Helen Michaëlis: “Om mijn missie om Nederland gezonder te maken te kunnen realiseren heb ik een franchise organisatie opgezet. Zowel Personal Touch Nederland als onze onafhankelijke franchisenemers worden ondersteund door dat ik met verschillende vaste partners samenwerk. Deze partners wil ik graag benoemen.”

Wij werken met vaste partners

  • Vertrouwen naar mijn klanten
  • Vertrouwen naar mijn franchisenemers
  • Duidelijkheid naar mijn franchisenemers
  • Efficiënt in de uitvoering
  • Maatwerk zoals ik wens
  • Sterk en stevig in de uitvoering

Helen Michaëlis: “Heb je nu ook interesse om franchisenemer te worden als zorgadviseur of als therapeut neem dan gerust contact op met mij. In een goed gesprek kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn binnen Nederland. Onze zorgadviseurs werken door heel Nederland en onze therapeuten werken in een bepaald vastgelegd gebied”

Franchise informatie aanvragen

Helen Michaëlis: “Ik ben op zoek naar uitbreiding door heel het land. Franchise partners in de orthomoleculaire dienstverlening en aanvullende zorg”

BG Accountants

Pascal Gabler van BG Accountants is de accountant van Personal Touch Nederland en voor haar franchisenemers zijn ze het aanspreekpunt voor de boekhouding.

Switch Safety Care

Daan Hotton van Switch Safety Care verzorgt de bedrijfskleding van Personal Touch Nederland en haar franchisenemers zodat iedereen met dezelfde identiteit mag werken.

Hogenboom Advies

Peter Hogenboom van Hogenboom Advies kan de onze franchisenemers ondersteunen met financiëring of lease. Tevens kunnen mensen persoonlijk advies vragen.

Party Catering Be My Guest

Hans van der Westen van Be My Guest party catering verzorgt regelmatig de catering voor Personal Touch Nederland en haar franchisenemers.

Travel Counsellors

Marlies Nieuwmeijer is onze persoonlijke reisagent wanneer we er even tussen uit willen. Zij is zelfstandig Travel Counsellor in Lisse.

Eurowijn & Eurokoks

John Erhardt heeft naast zijn goede wijnen altijd oog voor een persoonlijke touch bij een receptie voor Personal Touch Nederland of haar franchisenemers.

De vaste zakelijke partners waarmee wij werken