Personal Touch ‘preventie’ en ‘herstel’ binnen uw bedrijf

Als HR-Manager of ondernemer bent u altijd bewust dat uw medewerkers effectief minder werken door kortdurend of langdurend ziekteverlof. Gezondheidspreventie voor werkgevers en werknemers is steeds belangrijker. Naast de risico’s vanuit wet- en regelgeving heeft ziekteverzuim impact op de prestaties van het team en de omzetderving die daaruit voortvloeit.

Bedrijven hebben baat bij een goede gezondheidspreventie van zijn medewerkers. Als orthomoleculair therapeut kan ik uw personeel op eigen locatie of in mijn eigen praktijkruimte behandelen ter voorkoming of vermindering van spannings- en stress klachten, pijnklachten of zelf beginnende Burn Out klachten.

Er is een therapeutische relatie, waardoor er een vertrouwensband is wat niet met de werkgever wordt gedeeld. Het voordeel voor de werkgever is dat zorgverzekeraars vergoedingen verstrekken. Wanneer dit niet toereikend is, dan is er een fiscaal voordeel. Personal Touch Nederland helpt bij preventie en voorkoming. Wanneer de klachten tot ziekteverzuim leiden werk ik aan een versneld herstel.

Voor behandeling van:

  • Spanningsklachten
  • Stressklachten
  • Burn-Out
  • Pijnbestrijding
  • Acute blessures
Neem contact op voor de mogelijkheden
bedrijven-preventie-vitaliteitspakket
Werkruimte

Personal Touch versneld ‘herstel’ en maakt een ‘op maat programma’ voor elke ondernemer

Wanneer u als zelfstandig ondernemers ziek wordt merkt u dit direct in uw verdiensten. Zeker bij kortdurende klachten lost u dit op door gewoon door te gaan, totdat u meer schade aan uw eigen lichaam brengt en langer herstel nodig heeft.

Het versneld herstellen van kortdurende klachten kunt u realiseren door Personal Touch in te schakelen. Samen met u kijk ik naar de klachten en met bijvoorbeeld elektronische Bemer mat, magnetiseren, triggerpoint therapie,ontspanningsmassage of met Reiki energie help ik u snel herstellen. Soms wordt uw herstelperiode tot wel 50% ingekort.

Vanuit mijn orthomoleculaire therapeutische achtergrond geef ik voedingsadviezen over natuurlijke voeding en de aanvullende voeding om essentiële bouwstoffen het herstel bij ziekte te laten bevorderen.

Voor het herstel van spierblessures, breuken, gewrichtsproblemen of andere acute blessures en pijnklachten kan ik een op maat gemaakt programma maken. Door de juiste intensieve therapie in korte tijd toe te passen zorgt dit voor een versneld herstellend vermogen van het lichaam.

Op elke gewenste locatie en in eigen praktijkruimte!

Fysische vasculaire therapie

Gecertificeerd Fysische vasculaire therapie zorgt voor een goede doorbloeding in de kleinste bloedvaatjes

Aura Healing

De chakra’s in je lichaam worden nagelopen en geheeld. De blokkades in je lichaam zullen worden opgeheven.

Massages

Onze specialisatie: Klassieke massages, Ontspannings massages en Shiatsu massages.

Zorgadviseurs

Wij zoeken zelfstandige zorgadviseurs in heel Nederland voor dit unieke combinatie zorgpakket

NLP Coaching

Personal Touch is gespecialiseerd NLP-Coach: Neuro Linguistisch Programmeren van je Hersenen.