loader image

PersonalTouch
Nederland

Werkt preventief

aan je

gezondheid

Werkt preventief 
aan je gezondheid

Personal Touch Nederland werkt met de beste zorgadviseurs en therapeuten, ieder met zijn eigen specialisme. De een is gespecialiseerd in behandeling in de eerste laag (lichamelijk), de ander in de tweede en derde laag (emotioneel en mentaal) en sommigen ook in het behandelen in de vierde laag (spiritueel). Net wat u op dat moment nodig heeft.

Wetenschappelijk bewezen
Daarnaast bieden wij ons preventieve gezondheidspakket aan, met fysische vaattherapie, gezond water en aanvullende voeding.

Fysische vaattherapie

Met een speciale mat worden de kleinste bloedvaten gestimuleerd. De doorbloeding wordt drastisch verbeterd. Dit betekent: overal meer zuurstof in het lichaam en sneller afvloeien van afvalstoffen. Met als gevolg een tot wel 50 procent sneller herstel.

Bijzonder gezond water

Ons water bevat de belangrijkste mineralen. Het is gezuiverd van schadelijke en genetisch gemanipuleerde stoffen, alkalisch (zacht, met een lagere zuurgraad) en micro-geclusterd, waardoor het water beter in het lichaam wordt opgenomen. U kunt het water gratis proeven en uitproberen.

Aanvullende voeding

We kijken naar welke voedingsstoffen u tekortkomt en hoe u deze het beste kunt aanvullen.
Kijk hier waar Personal Touch Nederland in uw regio actief is.

Vasculaire therapie

Vitakruid 

Bach Blossem

Voedingsadvies

Triggerpoint Therapie

Gezond water

Bekijk onze youtube video’s: