loader image

PersonalTouch
Nederland

Werkt preventief

aan je

gezondheid

Werkt preventief 
aan je gezondheid

Preventieve Vitaliteits pakket

Een wetenschappelijk bewezen pakket is en dat we ervan mogen zeggen, 50 procent sneller herstel dan het zelf herstellend vermogen. Verder ook graag erbij vermelden dat onder het verziekte verzuim bij bedrijven, we al aangetoond hebben dat de bedrijven er 1 tot 2 procent, ziekte kosten verzuim erop besparen, op hun personeelskosten (en dat is dus heel erg veel). Het wetenschappelijke pakket, Het gezonde water, fysische vaat therapie en frequentie therapie en de aanvullende voeding. Deze flyer zal ik nog digitaal aanleveren, zodat jullie het kunnen implementeren, in zowel, de site van PTN als mijn persoonlijke site, www.helenmichaelis.nl

Sneller herstel

Personal Touch Nederland kan in geval van ziekte helpen voor een sneller herstel; tot wel 50 procent. Dit doen we door een voor uw bedrijf op maat gemaakt programma en de juiste therapieën.

  • Spanningsklachten
  • Stressklachten
  • Burn-Out
  • Pijnbestrijding

U of uw werknemers hebben er ongetwijfeld mee te maken. Om deze klachten tegen te gaan en preventief gezond te blíjven, kunnen wij u en uw personeel behandelen. Dit doen we op locatie of in onze eigen praktijkruimte.

Vasculaire therapie

Vitakruid 

Bach Blossem

Voedingsadvies

Triggerpoint Therapie

Gezond water

Bekijk onze youtube video’s: