Personal Touch is ‘persoonlijk’ in ‘verzorging’

Last van vermoeidheid? Loopt u tegen een burn-out aan? Of wilt u gewoon ‘eens lekker ontspannen’? Dit kan! Personal-Touchs is voorzien van een all-round praktijkruimte waarin we in uw wensen kunnen voorzien en u willen helpen om uw geest en lichaam de volledige rust te geven die zij verdienen.

Voor particulieren en bedrijven

Onze persoonlijke diensten op maat samengesteld zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt. Wij kunnen, op basis van onze dienstverlening, een persoonlijke offerte op maat voor u als bedrijf maken. Wij kunnen onze behandelingen op locatie geven.

Offerte aanvragen

Onze persoonlijke diensten ter behandeling van:

  • Spanningsklachten
  • Stressklachten
  • Burn-Out
  • Pijnbestrijding
persoonlijke diensten

Wij doen alles in eigen praktijkruimte en op elk gewenste locatie!

Hier een greep uit onze persoonlijke diensten ter voorkoming van uw klachten.

REIKI

Reiki Master
Op dit moment vind ik het erg fijn en dankbaar om de Reiki behandelingen te kunnen en te mogen doen. Krijg hele fijne berichten terug, mensen die geen last meer van hoofdpijn hebben, slapeloze nachten, beter in hun vel zitten, niet meer piekeren, positiever in het leven staan en vooral meer energie hebben.

Hoe werkt het ongeveer; je gaat met losse, makkelijke kleding aan op de behandel tafel liggen en ik ga met mijn handen langs alle Chakra gebieden. De extra energie komt vanuit mijn handpalmen om jouw lichaam. De extra energie zal zich verspreiden alwaar het in jouw lichaam nodig is. Dit is per persoon verschillend; je kunt niet van te voren zeggen, dit stop ik erin en dit komt er dan vervolgens uit. Het lichaam werkt heel mooi en heilzaam; de extra energie zal vanzelf naar punten toe gaan in jouw lichaam waar dit nodig is….

De behandeling duurt ongeveer 1 uur, ik gebruik heerlijke speciale muziek daarvoor en een wat wierook….Zo kom je helemaal in trance en zul je aan niets denken, alleen maar voelen en je zult op verschillende plekken warmte voelen, soms kan een plek ook koud aan voelen.

Ik zou zeggen, probeer het uit en ervaar het bijzondere gevoel en voel de extra energie en warmte; tot in de praktijk Personal Touch

MASSAGES

De klassieke Massage, is de oorspronkelijke massage. Deze bestaat uit efleurrages, strelingen van de verschillende spiergroepen, dit met speciale Eterischie oliën met de geur die je wilt. Daarna volgen de petrissages, dit is zonder olie en gaat dieper in op de spieren.

Je kunt kiezen uit een volledige Massage, deze duurt 1 uur of je kunt kiezen uit een Rug Massage in combinatie met een Reiki behandeling. Deze laatste combinatie vorm is de laatste tijd erg populair, omdat je met de Rug Massage erg ontspannen bent, waardoor de Reiki Behandeling extra goed zal doorkomen….Probeer het uit !

De Ontspanningsmassage, dit is een combinatie met de diverse klassieke massage technieken, maar de meer met de eufleurrages, dit zijn strijkingen, strelingen, met etherische oliën… Deze ontspannings massage is uitermate geschikt om het te combineren, met Reiki, deze combinatie is zeer bijzonder en wordt heel fijn en prettig ontvangen en ervaren.

Shiatsu Massage
Dit is een Massage vorm met druk punten van de verschillende spiergroepen en staan in combinatie met de verschillende organen in ons lichaam. Blokkades in het lichaam zullen hier langzaam door worden opgeheven en de energie kan weer beter door je eigen lichaam heen vloeien. Knelpunten en blokkades zullen verdwijnen.

De volledig Shiatsu Massage duurt ongeveer 1 uur en ik doe deze massage met Eterische oliën op het  ontblote lichaamsdeel.

Deze Shiatsu massage is ook mogelijk in combinatie van een Reiki Behandeling. In dit geval zal het een Rug Shiatsu massage zijn in combinatie met een Reiki toevoeging. Een zeer fijne en goede combinatie. Probeer deze combinatie eens uit en ik zie je snel in mijn praktijk.

Voor alle massages en Reiki behandelingen of combinaties geldt: gaat allemaal in een zeer ontspannen sfeer en heerlijke speciale hiervoor uigekozen muziek in combinatie met een wierookje. Hierdoor kom je zeker in hogere sferen terecht en zul je je na de behandeling, compleet nieuw en energiek voelen…

AURA HEALING

Nieuw in de Praktijk, is de Aura Healing
De blokkades in je lichaam, worden opgespoord en behandeld
De chakra’s in je lichaam, nagelopen en op de juiste plek weer gebracht, juiste draairichting, worden geheeld.
De yin-yang balans bij de verschillende Chakra’s wordt in kaart gebracht en geef je daar adviezen over mee. Dit kan zijn op het gebied van voeding, of andere leefgewoonten.

De sessies, duren 1 uur, met uitloop tot 1,5 uur. Je hebt hier meerdere sessies van nodig om geheel in balans te kunnen komen en is zeer de moeite waard, probeer het eens uit en je zult zien, hoeveel effekt het heeft.

TRIGGERPOINT THERAPIE

Helen Michaelis is gediplomeerd  Trigger Point therapeut, omdat zij veel cliënten in haar praktijk kreeg met pijn klachten.
Door middel van het toepassen van het aanpakken van de diverse Trigger Points in het lichaam, kun je pijn klachten oplossen.

Soms heeft iemand pijn in zijn knie, maar komt het bijvoorbeeld door triggerpoints in de heup…Dat klinkt raar, maar dit komt dan door de uitstralingspijn in dit gebied.
Soms zitten de triggerpoints op de plek waar de cliënt pijn ervaart, maar kan ook net zo goed op een andere plek zijn.

Kortom, blijf niet meer met pijn klachten lopen en kom dan naar mijn praktijk voor een behandeling door middel van Trigger Point Therapie.

Deze therapie, kan ook gecombineerd worden met een ontspanningsmassage, zeker als de pijn zich op een paar plekken zich bevindt.

Na een paar behandelingen, zul je gaan ervaren dat de pijn zal gaan afnemen, dan wel weg zal zijn.

Daarna adviseer ik altijd uit voorzorg en een stukje onderhoud voor je lichaam zelf, om 1 keer per maand een behandeling te ondergaan, zodat je niet weer in het oude patroon van pijn zult gaan vervallen.
Zie het maar als een stukje onderhoud voor jezelf.

Ieder mens onderhoudt zijn relatie, zijn kinderen, zijn huis of auto, maar vergeet vaak zichzelf. Maar jij bent het allerbelangrijkste !

(Indien je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed)

NLP COACHING

Therapie & Aroma
De Bach Blossem Therapie, is wetenschappelijk bewezen dat het werkt. Je hebt 28 verschillende emoties en we kiezen er samen voor jou 5 uit.

Deze doe ik in een flesje, alle 5 zijn het aftreksel van planten of bloemen of boomschors

Van deze 5 krijg je van mij een uitleg, de negatieve emotie, waar je op dit moment last van hebt….deze wordt omgedraaid in de bijbehorende positieve emotie.

Probeer het uit, het werkt echt fantastisch, kom snel naar de praktijk en doe dit bijvoorbeeld in combinatie met een massage of een healing sessie, of NLP coaching

BACH BLOSSEM THERAPIE

Therapie & Aroma
De Bach Blossem Therapie, is wetenschappelijk bewezen dat het werkt. Je hebt 28 verschillende emoties en we kiezen er samen voor jou 5 uit.

Deze doe ik in een flesje, alle 5 zijn het aftreksel van planten of bloemen of boomschors

Van deze 5 krijg je van mij een uitleg, de negatieve emotie, waar je op dit moment last van hebt….deze wordt omgedraaid in de bijbehorende positieve emotie.

Probeer het uit, het werkt echt fantastisch, kom snel naar de praktijk en doe dit bijvoorbeeld in combinatie met een massage of een healing sessie, of NLP coaching

BACH BLOSSEM THERAPIE

Voeding & Afvallen

Dat ieder levend organisme voeding nodig heeft is algemeen bekend. Over de vragen “wat is voeding?” en “waarvoor dient voeding?” bestaan echter nog veel misverstanden.

De meeste mensen weten wel dat het lichaam eten als brandstof nodig heeft, zoals een auto benzine, maar over de vele andere functies van gezond eten is vaak weinig kennis aanwezig. Als voedingsconsulent kan ik je daar een advies in geven.

Voeding heeft de afgelopen eeuw een revolutie doorgemaakt. Een eeuw geleden werd alles nog zelf verbouwd of verkregen wij dit via de boer, landbouwer of bakker. Tegenwoordig is alles in de supermarkt te vinden. En of dit een goede revolutie is, valt te zeker te betwisten.

Daarom is het begrijpelijk dat het merendeel van de mensen niet meer weet wat goed, juist, eerlijk en natuurlijk is als het gaat om onze brandstof voor ons lichaam. Hiermee kan ik helpen.

Wilt u nu meer weten over gezond eten, aanvulling en andere noodzakelijke stoffen dan adviseer ik u graag. Ik werk met verschillende aanvullende voedingstoffen die ik adviseer nadat ik mensen persoonlijk heb gesproken.

Fysische vasculaire therapie

Gecertificeerd Fysische vasculaire therapie zorgt voor een goede doorbloeding in de kleinste bloedvaatjes

Aura Healing

De chakra’s in je lichaam worden nagelopen en geheeld. De blokkades in je lichaam zullen worden opgeheven.

Massages

Onze specialisatie: Klassieke massages, Ontspannings massages en Shiatsu massages.

Zorgadviseurs

Wij zoeken zelfstandige zorgadviseurs in heel Nederland voor dit unieke combinatie zorgpakket

NLP Coaching

Personal Touch is gespecialiseerd NLP-Coach: Neuro Linguistisch Programmeren van je Hersenen.